Als U iets te vieren heeft is Landhuis Ascencion een prima locatie!

In het Landhuis is naast de sala, waar met een groep tot 14 personen aan één tafel kan worden gedineerd, ook een airco eetzaal met 24 stoelen beschikbaar.

Op de terrassen om het Landhuis en onder de bomen of onder de tenten is overdag voldoende schaduw te vinden en zorgt de passaatwind voor de nodige verkoeling. 's Avonds bij het licht van de sterren en de ontstoken feestverlichting is het buiten bijzonder sfeervol.

Voor het kerkelijk sluiten van huwelijken is de kapel beschikbaar. Er zijn 50 zitplaatsen in de kapel. Ook is de sala in het Landhuis zeer geschikt voor alle soorten ceremonies.

IMG_0039

Maaltijden, warme en koude buffetten en allerlei lekkere hapjes worden door ons in eigen keuken bereid. Tevens is de bar voorzien van een ruim assortiment dranken.

Voor vergaderingen en seminars zijn er verschillende vergaderruimten beschikbaar (ook met airco). Omdat het Landgoed exclusief beschikbaar wordt gesteld betekent dit dat er gedurende het verblijf kan worden genoten van absolute privacy. Voor koffie, thee, diverse soorten vruchtendranken met bijbehorende hapjes kan worden zorggedragen. Tevens kunnen er maaltijden worden verzorgd.

Als U meer informatie wilt, of een voorlopige offerte wilt aanvragen, neem dan tijdig contact met ons op.